Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Detectoare de fum

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În multe țări este în vigoare o normă care impune obligația de instalare a detectoarelor de fum în locuințele nou construite. Un detector de fum autonom este un dispozitiv simplu care, într-o singură cutie de mici dimensiuni, cuprinde toate componentele necesare pentru detectarea fiabilă a fumului și sunarea alarmei (prin generarea unui semnal sonor puternic de avertizare).

Pentru anumite locuri în care este mai dificil accesul la curent există detectoare de fum cu baterii. Cu toate acestea cele mai căutate sunt detectoarele de fum inteligente, acestea sunt detectoare de fum cu WIFI care transmit informații direct pe telefonul dumneavoastră.

Detectoarele de fum fără fir sunt foarte utile deoarece primiți informații pe telefon despre situația locuinței chiar și în momentul în care sunteți plecați de acasă.

Dacă sunteți în căutarea unui detector de fum și temperatură atunci pe site-ul nostru cu siguranță îl veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i