Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Detectoare de fum

  • Tip
  • Culoare
  • Material
  • Tensiune
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Disponibilitate

Tip

Altele
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Culoare

Altele
alb (2)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
plastic (2)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Tensiune

Altele
9V (1)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (2)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.
Deja de cativa ani este in vigoare o norma, care impune obligatia de instalare a detectoarelor de fum in casele nou construite. Alarma autonoma este un dispozitiv simplu, care intr-o singura cutie, cuprinde toate componentele necesare pentru detectarea fiabila si pornirea alarmei (cu semnalizare sonora). Feriti-va casa, zicala "mai bine sa te scoale alarma decat pompierul" este mereu actuala.

In afara de detectoarele de fum, in categoria accesorii electrice puteti cumpara prize, conectoare, covoare termice, ventilatoare, senzori si cabluri de prelungire

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro