Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lenjerii de pat

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Majoritate persoanelor își aleg lenjeria de pat cu modele și designuri în funcție de pasiunile personale și de preferințele pentru anumite domenii. 

Lenjerii de pat pentru copii

Cu toate acestea odată ce aveți copii o să vă alegeți complet diferit lenjeria de pat. În această situație mereu veți alege o lenjerie de pat din muselină de bumbac în locul unui cearșaf de protecție cu bandă elastică clasic, deoarece primul prezintă proprietăți antibacteriene, antifungice și antistatice.

O lenjerie de pat pentru bebeluși va fi foarte delicată și moale, absorbind în același timp și umiditatea. Cu toate acestea dacă vă doriți o lenjerie care să reziste o perioadă mai lungă de timp și să nu-și schimbe culoarea puteți alege lenjeria de pat din bumbac pentru copii. Aceasta nu este o lenjerie de pat ieftină deoarece are multe caracteristici care o să-i protejeze pe cei mici. Pe lângă aceste tipuri de lenjerii de pat pe site-ul nostru vă punem la dispoziție și cearșafuri de pat de protecție clasice și anumite protecții pentru saltea.

Lenjerii de pat la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutare de cearșafuri extensibile sau de lenjerii de pat pentru copii colorate pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i