Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Plafoniere LED

Kategorie Ledvance SMART
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Plafonierele LED sunt din ce în ce mai apreciate și utilizate în ultima vreme. Prioritatea plafonierei LED constă în consumul mic de energie și de asemenea în aspectul modern al acesteia.

Fie că vorbim despre o plafonieră led dreptunghiulară, plafonieră led pătrată, de o plafonieră led rotundă, sau chiar de o plafonieră led încastrată pe site-ul nostru găsiți o gamă variată din toate categoriile de plafoniere la cele mai mici prețuri.

O plafonieră led RGB este un tip de plafonieră la care se poate schimba culoarea luminii, astfel încât vă puteți ilumina locuința în ce culoare doriți. În schimb o plafonieră led cu senzor de mișcare este foarte utilă mai ales în spațiile exterioare deoarece se aprinde doar atunci când simte mișcare astfel încât se economisește curent electric.

O lampă LED pentru tavan este folosită foarte des în iluminarea locuințelor moderne deoarece este practică și fiabilă.

Plafonierele led inteligente au inovat această industrie și au deschis noi oportunități pentru îmbunătățirea tehnologiei pe viitor astfel evoluția tehnologică din domeniu s-a accelerat.

O plafonieră led ultra slim este utilă în orice locuință și este perfectă în majoritatea tipurilor de design interior modern.

Dacă vă doriți plafoniere LED ieftine vă oferim cea mai variată ofertă de pe piață.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i