Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Încălzitoare de exterior

Vendor 8
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Devine din ce în ce mai popular să-ți petreci timpul liber afară în grădină sau sub o pergolă, însă vremea nu este de partea noastră de fiecare dată. Dacă sunteți unul dintre cei care ar prefera să stea în grădină decât în camera de zi, un încălzitor de exterior vă poate ajuta în acest sens. Chiar și vremea mai friguroasă nu va mai fi o problemă și datorită încălzirii exterioare sub pergolă sau în grădină va fi plăcut. Tot ce aveți nevoie pentru a conecta încălzitorul electric este accesul la o priză.


Încălzitoare de exterior moderne


În ultimii ani au apărut diverse tipuri de încălzitoare de exterior care să se potrivească în orice spațiu de exterior. Un încălzitor de exterior modern pe lângă designul modern este și foarte economic din punct de vedere energetic. Pe de altă parte un încălzitor de exterior din metal are o putere mai mare și va putea încălzi suprafețe mai mari.


Petrecere cu prietenii din grădină nu ar trebui să se sfârșească odată cu terminarea verii, astfel radiatoarele de exterior vă pot ajuta să vă bucurați de o petrecere în grădină tot timpul anului.
Încălzitorul de exterior de 2 m seamănă foarte mult cu un lampadar ca formă și are și funcția de a lumina în timp ce încălzește o suprafață destul de mare.


Încălzitoare de exterior la reducere


Dacă sunteți în căutare de încălzitoare de exterior la reducere cum ar fi încălzitorul de exterior negru pe care îl veți găsi pe site-ul nostru la o reducere considerabilă.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i