Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat LED cu senzor

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpul de iluminat LED cu senzor se aprinde și se stinge automat. Foarte utilizat este mai ales proiectorul LED. În schimb proiectorul solar nu este la fel de folosit în acest moment dar pe viitor se anticipează creșterea exponențială a vânzărilor, datorită avantajelor lui incontestabile. Acesta poate fi utilizat și cu un bec cu senzor, astfel încât să stingă și să se aprindă când simte mișcare.

Proiectorul led cu senzor de mișcare este utilizat mai ales în spațiile exterioare cum ar fi grădini sau căile de acces în locuință pentru a evita consumul suplimentar de curent electric când nu este cazul.

Fie că vorbim despre lampa solară cu senzor sau de aplica cu senzor de mișcare site-ul nostru găzduiește cea mai variată ofertă de astfel de produse.

O lampă led cu senzor de mișcare pentru exterior este mai mică decât un proiector și astfel este recomandat să fie montată pentru a lumina intrarea în locuință. Aceasta se folosește cu un bec cu senzor de lumină la care se poate regla intensitatea.

Lampa stradală cu panou solar este foarte utilizată pentru străzile mai mici unde nu este nevoie de un stâlp normal cu bec, fiindcă are capacitatea de a economisi foarte mult curent electric. Aceasta împreună cu aplica de exterior cu senzor de mișcare sunt ideale pentru iluminat casele de la marginea orașelor.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i