Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi cu petrol

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile cu petrol cu fitil se folosesc ca sursă de lumină de rezervă. Gazele de ardere deasupra vârfului nu ating temperaturi prea mari, așadar lampa se poate suspenda fără nicio problemă și de tavan sau de o grindă. Lampa este suficient de stabilă, astfel încât veți putea lumina cu ea și pe timp de vânt sau ploaie. Dacă fitilul nu este prea scos, ca petrolul să nu se evapore inutil, puteți avea pregătită această lampă pe tot parcursul anului și să vă folosiţi de ea ori de câte ori aveţi nevoie.

O lampă veche cu petrol poate fi un obiect de colecție, existând chiar și lămpi cu petrol antice. Acestea sunt foarte potrivite la amenajările de grădini pentru a face spațiile mai rustice. Pe vremuri se foloseau foarte des lămpile cu petrol lampant fiind foarte utile și apreciate la vremea aceea.

Sticla unei lămpi cu petrol poate fi destul de greu înlocuită, aceasta se găsește destul de rar și este destul de scumpă.

În unele zone rurale încă se folosesc felinarele cu petrol pentru iluminat.

Lămpile cu petrol le puteţi utiliza ca lămpi de exterior atunci când stați în grădină. La unii lampa cu petrol are efect nostalgic, altora le va aduce aminte de vremurile trecute. În orice caz modul de iluminare aduce aminte de bunici și străbunici când le-au folosit ca și iluminat stradal, sau ca iluminat principal în casă. Considerăm lămpile cu petrol lămpi vintage cu aspect retro.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i