0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi cu petrol

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile cu petrol 
 
Lămpile cu petrol cu fitil servesc ca și sursă de lumină de rezervă. Dintre lămpile cu petrol cu fitil, cele mai utilizate sunt tipurile de tablă. Gazele de ardere deasupra vârfului nu ating temperaturi prea mari, așa că lampa se poate suspenda fără griji și sub un tavan sau grindă. Lampa este suficient de stabilă, puteți lumina cu ea și pe timp de vânt sau ploaie. Dacă fitilul nu este prea scos, ca petrolul să nu se evapore inutil, puteți avea pregătită această lampă pe tot parcursul anului și să vă folosiţi de ea ori de câte ori aveţi nevoie.
 
Lămpile cu petrol le puteţi utiliza ca și lămpi exterioare atunci când stați în grădină. La unii lampa cu petrol are efect nostalgic, altora le aduce aminte de tipul rustic al lămpii, în orice caz modul de iluminare aduce amite de bunici și străbunici când le-au folosit ca și iluminat stradal, își are farmecul său. Considerăm lămpile cu petrol ca și lămpi vintage cu aspect retro.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i