Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi cu gaz lampant

Vendor 1
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

O lampă veche cu petrol se folosea pe vremuri pe post de sursă principală de lumină. Din nefericire sunt destule colțuri din lume în care și în aceste zile lămpi cu petrol lampant sunt folosite ca sursă principală de iluminare.

Lămpi cu petrol decorative

Cu toate acestea în majoritate țărilor civilizate de pe glob lămpile cu petrol antice sunt folosite fie ca element de decor fie ca sursă de iluminat în caz că se ia curentul electric din locuință. Așadar au apărut și multe lămpi decorative cu petrol care au designuri de epocă și care se folosesc în locuințele cu un design retro. Aceste lămpi de epocă cu petrol se mai găsesc și ca piese de muzeu.

Lămpi cu petrol moderne

Există în aceste zile chiar și lămpi cu petrol moderne care au designul lămpilor antice dar nu se mai alimentează cu petrol.

Dacă sunteți în căutare de felinarele cu petrol sau de lămpi de grădină cu petrol pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune prețuri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i