Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
Kategorie Venkovky

Lămpi cu petrol

  • Culoare
  • Producător
  • Material
  • Stil
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
de cupru (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Producător

Recomandăm
Prezent (1)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Material

Altele
metal (1)
sticla (1)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Stil

Altele
Rustic (1)
Lămpile cu petrol 
 
Lămpile cu petrol cu fitil servesc ca și sursă de lumină de rezervă. Dintre lămpile cu petrol cu fitil, cele mai utilizate sunt tipurile de tablă. Gazele de ardere deasupra vârfului nu ating temperaturi prea mari, așa că lampa se poate suspenda fără griji și sub un tavan sau grindă. Lampa este suficient de stabilă, puteți lumina cu ea și pe timp de vânt sau ploaie. Dacă fitilul nu este prea scos, ca petrolul să nu se evapore inutil, puteți avea pregătită această lampă pe tot parcursul anului și să vă folosiţi de ea ori de câte ori aveţi nevoie.
 
Lămpile cu petrol le puteţi utiliza ca și lămpi exterioare atunci când stați în grădină. La unii lampa cu petrol are efect nostalgic, altora le aduce aminte de tipul rustic al lămpii, în orice caz modul de iluminare aduce amite de bunici și străbunici când le-au folosit ca și iluminat stradal, își are farmecul său. Considerăm lămpile cu petrol ca și lămpi vintage cu aspect retro.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL