Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi cu petrol

  • Material
  • Culoare
  • Producător
  • Disponibilitate

Material

Altele
metal (1)
sticla (1)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Culoare

Altele
de cupru (1)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Producător

Recomandăm
Prezent (1)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.
Lampile cu petrol cu fitil servesc ca si sursa de lumina de rezerva. Dintre lampile cu petrol cu fitil, cele mai utilizate sunt tipurile de tabla. Gazele de ardere deasupra varfului nu ating temperaturi prea mari, asa ca lampa se poate suspenda fara griji si sub un tavan sau grinda de lemn. Lampa este suficient de stabila, puteti lumina cu ea si pe timp de vant sau ploaie. Daca fitilul nu este prea scos, ca petrolul sa nu se evapore inutil, puteti avea pregatita aceasta lampa pe tot anul si sa va serviti de ea ori de cate ori aveti nevoie.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro