Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Numere de casă

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Numere de casă cu iluminare - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Pentru a beneficia de bună vizibilitate nu doar în locuință, ci și în afara acesteia, aveți nevoie de iluminat de exterior. Însă, nu doar acest lucru trebuie avut în vedere la alegerea corpurilor de iluminat pentru exterior. Pentru ca musafirii care vă vizitează noaptea sau curierul care vă livrează un pachet să vă poată găsi locuința, vă punem la dispoziție și numere de casă cu iluminare.

Numerele de casă cu iluminare îndeplinesc două funcții. Tuturor persoanelor care vă vizitează le va fi mai ușor să vă găsească locuința și, întrucât emit o lumină plăcută, îmbunătățesc vizibilitatea din fața unei locuințe. În plus, numerele de casă solare sunt încărcate de lumina Soarelui, însemnând că economisiți și anumiți bani. 

Numerele de casă cu iluminare led oferă un aspect inedit și modern și schimbă acele numere vechi și cu design învechit.

Un număr de casă de inox cu iluminare pe lângă faptul că este rezistent se va vedea superb noaptea mai ales că la unele variante se poate schimba și culoarea luminii.

Cele mai interesante variante sunt numerele de casă LED cu senzor, care sunt numere de casă moderne, care se sting și se aprind când simt mișcare, așadar economisesc energie electrică.

O plăcuță de număr de casă oferă deja o primă impresie vizitatorilor despre modul în care este amenajată o locuință și mai ales despre locuitorii din ea.

Pe site-ul nostru veți găsi numere de casă acrilice iluminate LED la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i