Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ventilatoare de tavan

Kategorie ventilátory
  • Cele mai vândute
Textul cautat nu a fost gasit in forum.

Subcategorii: Ventilatoare - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Uitați de spațiile unde se respiră greu și unde este o căldură insuportabilă. Cumpărați-vă un ventilator și ați scăpat de astfel de probleme. Vara răcorește perfect și asigură o atmosferă plăcută, iarna ajută la încălzirea încăperii – datorită funcției regresive aparatul va trimite aerul cald de la tavan înapoi în jos. Ventilatorul de tavan s-ar porni destul de greu manual la o asemenea înălțime, așadar acesta vine cu o telecomandă foarte ușor de utilizat.

În oferta noastră avem ventilatoare cu lumină și ventilatoare fără luminăÎn primul caz nu va mai trebui să vă faceți griji în legătură cu corpul de iluminat din încăperea respectivă.  

Un ventilator cu picior poate fi pus într-o cameră și poate fi foarte util dacă nu folosiți aer condiționat. Ventilatoarele de cameră sunt de obicei ventilatoare mici care dispersează aerul rece în toată încăperea.

Chiar dacă sunt mai puțin folosite ventilatoarele de perete trebuie menționate și ele aici pentru eficiența lor ridicată.

Ventilatoarele de tavan cu lumină sunt fabricate de firma austriacă Globo, care livrează de asemenea mobilier de interior și exterior. Toate produsele acesteia se remarcă printr-un raport excelent preţ-calitate

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i