Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
Banner kategorie DOPRAVA

Ventilatoare de tavan

  • Tip
  • Culoare
  • Material
  • Soclu
  • Număr becuri
  • Putere max. bec
  • Tensiune
  • Grad protecție IP
  • Producător
  • Disponibilitate

Tip

Altele
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Culoare

Altele
alb (52)
argintiu (3)
bej (16)
crom mat (33)
gri (8)
maro (35)
negru (9)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
lemn (62)
metal (107)
plastic (28)
sticla (66)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Soclu

Altele
E14 (17)
E27 (33)
G9 (3)
GU10 (2)
GX53 (1)
R7s (3)
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Tensiune

Altele
230V (99)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (98)
IP44 (3)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Producător

Recomandăm
Globo (31)
Altele
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.
Uitati de spatiile, unde se respira greu si unde este foarte cald. Cumparati-va un ventilator si v-ati scapat de probleme. Vara racoreste perfect si asigura o clima placuta, iarna ajuta la incalzirea incaperii – datorita mersului regresiv trimite aerul cald de la tavan inapoi in jos. Ghidarea cu telecomanda se intelege de la sine. Ventilatorul de tavan s-ar porni manual destul de greu la o asemenea inaltime.
In oferta avem ventilatoare cu lumina si fara.  In primul caz nu trebuie sa mai solutionati problema cu corpul de iluminat pentru interior, de exemplu lustra. Economisiti de doua ori.  

Ventilatoarele de tavan cu iluminare sunt fabricate de firma austriaca Globo, care livreaza de asemenea mobilier de interior si exterior. Toate produsele acesteia se remarca printr-un raport excelent intre pret si calitate

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro