Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat încastrate

Kategorie AKCE
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În cazul în care aveți o locuință cu un tavan mai jos sau în cazul în care nu doriți ca un corp de iluminat să iasă în evidență atunci lămpile încastrate moderne sunt soluția potrivită. Acestea sunt lămpi versatile care se folosesc atât la interior cât și la exterior.

Lămpi încastrate pentru exterior

Pentru spațiile din exteriorul locuinței se folosesc cel mai des lămpile încastrate pentru exterior care sunt special concepute pentru a fi rezistente la apă și la Soare. Tot la exterior se folosesc și lămpile încastrate cu senzor fiind utilizate mai ales pentru iluminarea căilor de acces în locuință.

Lămpi încastrate moderne

Există și lămpi încastrate inteligente cu WIFI care se controlează de pe telefonul mobil. Tot de pe mobil se pot controla și lămpile încastrate cu intensitate reglabilă. Dacă nu doriți să vă încărcați telefonul și cu aplicația pentru corpul de iluminat atunci puteți alege lămpile încastrate cu telecomandă.

Lămpile încastrate Philips sunt în topul preferințelor cumpărătorul mai ales datorită designului premium. Acestea pot veni și în varianta de lămpi încastrate RGB la care se poate schimba culoarea luminii.

Fie că sunteți în căutare de lămpi încastrate pentru camera de zi sau de lămpi încastrate pentru copii pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mari reduceri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i