Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Becuri LED

Kategorie LED žárovky
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Becurile LED apar din ce în ce mai des ca înlocuitor al surselor de lumină clasice , datorită performanței din ce în ce mai mari a acestora și a iluminării calitative. Sursele  de iluminat LED reprezintă viitorul în ceea ce privește iluminatul, astfel becurile cu led sunt din ce în ce mai căutate.

Înlocuirea surselor clasice de iluminat cu becuri LED va oferi o serie de avantaje. Becurile LED produc de 6× mai multă lumină la o solicitare energetică identică, iar durata lor de viaţă poate ajunge până la 50.000 de ore. Design divers al becurilor, versiunile colorate ale luminii şi tipuri de socluri, rezistenţa la umiditate, posibilitate de reglare a intensităţii luminii, încălzire practic nulă în timpul funcţionării, absenţa radiaţiei ultraviolete şi infraroşii, rezistenţă la impact, sunt doar câteva dintre avantajele acestor becuri economice.

Becurile cu LED pot fi și becuri RGB ( la care se poate schimba culoare), becuri cu senzor de mișcare sau chiar becuri decorative. Aceste tipuri de becuri mai sunt cunoscute și sub numele de becuri cu telecomandă deoarece pot fi reglate din telecomandă. 

Pentru încăperile mai mari se pot folosi neoane led, cu o rază mult mai mare de lumină.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i