Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Sonerii de casă, telefoane-video

  • Culoare
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Tensiune
  • Material
  • Tip
  • Producător
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (17)
argintiu (5)
negru (7)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Grad protecție IP

Altele
IP44 (16)
IP54 (5)
IP55 (3)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Tensiune

Material

Altele
metal (5)
plastic (24)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Tip

Altele
Categoria „Tip“ împarte corpurile de iluminat în funcție de tip, astfel veți putea selecta un corp de iluminat în funcție de utilizare.

Producător

Altele
Bticino (4)
Legrand (2)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Telefoane video de casă cu sonerie

 
Sonerile de casă sunt în continuare folosite ca un mijloc clasic de a anunța vizita musafirilor. În zilele noastre sunt preferate telefoanele de casă, unde se folosește un dispozitiv de deschidere automată a ușii. Acestea ofertă o opțiune mai largă de securitate. Sonerile de casă cu telefon oferă o conexiune mai bună cu spațiul din spatele ușii datorită transmisiei prin WIFI a identității persoanei din spatele ușii.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL