Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Sonerii de casă, telefoane-video

  • Tip
  • Culoare
  • Material
  • Tensiune
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Tip

Altele
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Culoare

Altele
alb (8)
argintiu (5)
negru (2)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
metal (5)
plastic (10)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Tensiune

Altele
230V (4)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (1)
IP44 (4)
IP54 (5)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Altele
Bticino (4)
Legrand (7)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Telefoane video de casă cu sonerie

 
Sonerile de casă sunt în continuare folosite ca un mijloc clasic de a anunța vizita musafirilor. În zilele noastre sunt preferate telefoanele de casă, unde se folosește un dispozitiv de deschidere automată a ușii. Acestea ofertă o opțiune mai largă de securitate. Sonerile de casă cu telefon oferă o conexiune mai bună cu spațiul din spatele ușii datorită transmisiei prin WIFI a identității persoanei din spatele ușii.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro