Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Produse pentru casă

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În această categorie veți găsi o mulțime de lucruri utile pentru casa dumneavoastră. Indiferent dacă aveți o casă sau un apartament, unele dintre produsele menționate se vor potrivi cu siguranță. Puteți alege din aparate electrice mici cum sunt fierbătoarele, cântarele inteligente, purificatoarele de aer, accesoriile de televizor. Cei care stați la casă veți aprecia cu siguranță soneriile de casă care vin cu modele și designuri interesante.

O bandă led RGB se poate folosi în diferite contexte la iluminatul biroului sau chiar la iluminatul unui foișor. Pentru iluminatul exterior se mai folosesc și lămpile cu petrol.

Chiar  dacă pare banal dar un termometru digital trebuie să existe în orice locuință pentru orice situație neprevăzută. Chiar dacă pentru design-urile moderne un ceas de perete este ceva învechit pentru casele cu design-uri de epocă poate fi un accesoriu potrivit.

Dintr-o casă inteligentă o sonerie inteligentă nu poate lipsi, dar nici camerele de supraveghere inteligente care au niște tehnologii inovative la care nici nu te-ai putea gândi. 

Fie că sunteți în căutarea unor accesorii pentru aspiratoare sau chiar a unui alcool tester pe site-ul nostru le veți găsi la cel mai mic preț.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i