Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Atelier

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Atelier - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Atelier

Oricare meșter bun are o cameră de lucru bine echipată în funcție de nevoile și abilitățile sale. Dar tuturor li se poate întâmpla să le lipsească ceva sau pur și simplu să dorească să-și îmbogățească atelierul cu altceva.


Unelte manuale

Uneltele manuale se numără printre echipamentele de bază pentru atelier și locuință. Acestea sunt, de exemplu, ciocane, clești, chei, burghie, seturi complete de unelte de mână, precum și diverse cutii și organizatoare. Fiecare dintre aceste tipuri de unelte ar trebui să fie confecționate din materiale de calitate pentru confort la locul de muncă, dar și pentru o durată lungă de viață.


Unelte electrice

Acest tip de unelte este folosit pentru a ușura munca. De multe ori nu trebuie să folosiți forța fizică, întrucât electricitatea o va face pentru dumneavoastră. Oferim burghie fără fir, clești, foarfeci de tablă, fierăstraie, compresoare, extractoare de ulei și multe altele.


Alte accesorii de montaj

Categorie dedicată tuturor celorlalte produse care nu se încadrează în categoriile noastre de unelte. Veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a instala corpuri de iluminat, prize și multe altele.


Iluminat de lucru

În categoria dedicată corpurilor de iluminat de lucru, se găsesc diferite tipuri de leduri de lucru. O mare parte din corpurile de iluminat LED de lucru constă în proiectoare portabile, care sunt foarte eficiente și care pot fi utilizate cel mai bine, de exemplu, pe șantierele de construcții sau pur și simplu oriunde trebuie iluminată corespunzător o suprafață mare. De asemenea, avem pentru dumneavoastră și lămpi de avertizare, balize sau reflectoare de lumină. Indiferent că sunteți în căutare de corpuri de iluminat LED pentru locuință, atelier sau locul de muncă, cu siguranță că veți avea ce alege dintre corpurile noastre de iluminat de lucru.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i