Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Căști audio, microfoane și camere web

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Căști audio, microfoane și camere web - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Căști audio


Căștile pentru muzică, podcasturi sau apeluri telefonice devin din ce în ce mai populare, această tendință fiind satisfăcută printr-o gamă largă de căști de toate tipurile. În ultimii ani, căștile fără fir au devenit printre cele mai populare. Modelele cu fir încep să fie înlocuite de căști cu Bluetooth. Există și căști intraauriculare populare. Pentru cea mai bună experiență la jucat, alegeți căști supraauriculare sau circumauriculare.


Cea mai de bază împărțire a căștilor poate fi realizată în funcție de aspect și formă, și anume modul în care stau pe urechi și pe cap și dacă acoperă urechile în totalitate sau doar parțial.


La ora actuală, căștile intraauriculare reprezintă cel mai comun tip de căști pentru telefoane, tablete sau laptopuri. Acestea sunt căști de mici dimensiuni care se introduc direct în urechi și se conectează printr-un fir sau separat fără fir. Conectarea căștilor și dispozitivelor fără fir este asigurată de funcția Bluetooth. Aceste căști mici sunt împărțite în:


Căști auriculare (clasice) – al căror nume se bazează pe forma carcasei din plastic, care se introduce în lobul urechii. Calitatea reproducerii sunetului și a execuției acestora este la un nivel inferior, iar prețul este pe măsură.

Căști intraauriculare – se introduc mai adânc în canalul auditiv și sunt prevăzute cu capete (pavilioane) înlocuibile din silicon. Mulțumită structurii, acestea reduc mai bine zgomotul ambiental, astfel încât nu este nevoie de o reproducere sonoră atât de puternică ca în cazul căștilor auriculare.


Căștile fără fir supraauriculare și circumauriculare sunt cele mai bune pentru ascultarea muzicii. Aceste căști sunt mai mari, astfel că sunt mai puțin practice (nu pot fi puse în buzunar), însă compensează prin performanța oferită. Sunt prevăzute cu un acumulator cel mai adesea instalat într-una dintre cupe și, datorită dimensiunii, oferă o durată mai lungă de redare, depășind, de exemplu, 20 de ore. Întrucât cupa vă acoperă întreaga ureche, plăcerea ascultării este maximă. Cupele sunt perfect izolate fonic, astfel că nu este nevoie ca volumul să fie la maximum.


Pentru o mai bună experiență în timpul jucatului, recomandăm alegerea căștilor supraauriculare sau circumauriculare. Depinde de dumneavoastră dacă alegeți confortul și cumpărați căști fără fir sau căști cu fir. Conectarea prin fir este foarte simplă. În prezent, este doar un conector USB care se conectează la căști și un microfon încorporat. Dacă achiziționați căști fără fir, verificați dacă dispozitivul dumneavoastră este compatibil cu acest tip de căști și conectați-le prin Bluetooth.


Căști auriculare sau căști intraauriculare complet fără fir?

La ora actuală, căștile fără fir reprezintă cel mai popular tip de căști. Căștile complet fără fir sunt două căști intraauriculare separate care nu sunt conectate reciproc printr-un cablu. Datorită dimensiunii mici și greutății reduse, sunt prevăzute cu acumulatoare cu o capacitate care permite redarea sunetului timp de câteva ore. Extinderea timpului de redare pentru acest tip de căști se face prin intermediul unei carcase speciale reîncărcabile, care este prevăzută cu propriul acumulator de la care se încarcă căștile atunci când sunt depozitate în carcasă. Tot ce trebuie să faceți este să încărcați carcasa acasă, iar apoi o puteți folosi. Căștile se încarcă automat când sunt așezate în carcasă.


Nu în cele din urmă, și atleții au ce alege din magazinul nostru virtual. Un parametru important al căștilor sport este gradul de protecție, care ar trebui să fie la un nivel la care căștile să fie protejate împotriva ploii. Alergătorii vor aprecia, de asemenea, eliminarea zgomotului produs de aer. Cele mai importante lucruri sunt aspectul și forma căștii, care trebuie să împiedice alunecarea căștilor din sau de pe urechi.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i