Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Xiaomi

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Xiaomi

Xiaomi este una dintre mărcile de electronice cu cea mai rapidă creștere și una dintre cele mai bune afaceri incipiente din ultimii ani. Oferă multe produse pentru o locuință inteligentă. Fie că este vorba de un aspirator robot, de corpuri de iluminat inteligente, de produse de îngrijire corporală, de ustensile de gătit sau de divertisment. Toate acestea pot fi cumpărate ușor și rapid în magazinul nostru virtual.


Toate corpurile de iluminat inteligente pot fi controlate cu ușurință și confortabil cu telefonul și prin intermediul unei aplicații. De la noi se pot cumpăra nu doar sisteme de iluminat complete, dar și multe benzi LED și becuri.


Xiaomi a început să acorde atenție nu doar producerii de corpuri de iluminat ușor de controlat, dar și produselor care ajută la curățenie, gătit și îngrijire personală. Aspiratoarele moderne sunt cele mai populare ustensile de curățare, acesta fiind motivul pentru care oferim mai multe tipuri de aceste produse pentru a îndeplini nevoile oricărui client. În magazinul nostru virtual se găsesc și produse auxiliare pentru bucătărie, cum ar fi fierbătoare de apă.


Ne gândim și la sănătate și sport, astfel că avem câteva modele de ceasuri inteligente cu diferite funcții (monitorizarea nivelului de oxigen din sânge, a nivelului de stres, a energiei corpului, a ritmului cardiac în timp real, a ciclului de somn – fazele de somn MRO, profund și superficial). Ceasul mai este prevăzut cu senzori de ritm cardiac, senzor de accelerație, giroscop, senzor geomagnetic, barometru, senzor de lumină ambientală, senzor SpO2.


Securitatea nu poate fi lăsată în afara discuției. Diferite detectoare și senzori de mișcare vă alertează întotdeauna în caz de mișcări suspecte înăuntrul locuinței, biroului sau garajului. În același timp, datorită aplicației mobile, aveți control asupra a toate, astfel că nu veți uita niciodată ferestrele sau geamurile deschise atunci când plecați în vacanță.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i