Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Becuri economice

Probabil de cele mai multe ori nu sunteți prea atent atunci când vă alegeți becurile pentru casă. Așa face toată lumea doar că în aceste zile există diferențe foarte mari între becuri. În special aici vorbim despre becurile economice care vă pot reduce semnificativ costurile la factura de curent electric. Acestea se găsesc și în varianta de becuri retro care au design de epocă dar funcții moderne.

Din ce în ce mai multe persoane trec la folosirea becurilor LED pentru că au o durată de viață mult mai mare față de cele clasice. Becuri Philips se remarcă prin una dintre cele mai mari durate de viață de pe piață.

Becuri LED moderne

Pe de altă parte becurile inteligente au și anumite funcții foarte utile cum ar fi becurile cu intensitate reglabilă la care se poate schimba intensitate luminii dar și becurile cu WIFI care pot fi controlate de pe telefon. Becurile RGB sunt alte tipuri de becuri moderne și sunt apreciate deoarece au o gamă foarte mare de culori din care puteți alege.

Puteți alege chiar și un set becuri LED pe care îl puteți găsi pe site-ul nostru la un preț promoțional.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i