Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Perne

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Orice mamă care abia a născut va avea nevoie de o pernă maternală. Aceasta este utilizată datorită faptului că asigură o poziție sigură pentru nou născuți pe spat

Perne pentru alăptare

Pe lângă acest tip de pernă orice mamă va avea nevoie și de o pernă pentru alăptare. Acesta îi va asigura celui mic o poziție adecvată în timpul alăptării sprijinindu-i capul. Pentru un confort sporit puteți utiliza perna de bumbac pentru alăptare.

O pernă de stabilizare pentru nou-născuți are o formă specială astfel încât să mențină capul bebelușului într-o poziție stabilă. Această pernă pentru mămici îi va oferi copilului un confort sporit și un somn mai odihnitor.

Manșeta de pernă pentru alăptare este foarte utilă mai ales pentru mamele care călătoresc destul de mult și vor să-i ofere celui mic o poziție confortabilă în timpul alăptării.

Perne pentru copii la reducere

Pe site-ul nostru chiar dacă sunt prezente mai multe produse de iluminat vă oferim și perne pentru bebeluși la prețuri promoționale. Avem chiar și perne pentru copii ieftine astfel încât veți putea economisi o sumă considerabilă de bani atunci când achiziționați o astfel de pernă.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i