Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat cu senzor

Kategorie AKCE
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Dacă ne referim la iluminatul exterior probabil lămpile cu senzor sunt cele mai des folosite. Lămpile cu senzor de mișcare au avantajul de a fi economice din punct de vedere energetic deoarece se aprind doar când senzorul încorporat detectează mișcare în preajmă. Aceste lămpi cu senzor de exterior se mai remarcă și prin designul minimalist și modern în același timp.

Cele mai cunoscute astfel de corpuri de iluminat sunt lămpile cu senzor Philips și lămpile cu senzor Paulmann companii care s-au remarcat de-a lungul anilor datorită calității premium a produselor.

Lămpi cu senzor inteligente

Există de asemenea și lămpi cu senzor inteligente cum ar fi lămpile cu senzor și cu intensitate reglabilă la care în funcție de situație le puteți regla intensitatea luminii. Tot în categoria lămpilor cu senzor moderne intră și lămpile cu senzor RGB care sunt foarte apreciate datorită faptului că se poate schimba foarte ușor culoare luminii.

Lămpi cu senzor la reducere

Pe site-ul nostru veți găsi chiar și lămpi cu senzor pentru terasă alături de alte tipuri de lămpi cu senzor moderne toate la prețuri promoționale.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i