Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Nanoleaf

Vendor 4
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Nanoleaf - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Un nanoleaf led poate înfrumuseța orice locuință și îi poate schimba total imaginea. Există nanoleafuri Philips Hue care au cea mai nouă tehnologie de pe piață.  Acestea sunt nanoleafuri rgb la care se poate schimba culoarea luminii chiar și de pe telefon.

Prețul unui nanoleaf nu este mare în comparație cu pata de culoare pe o va da unei camere. În acest moment pe piață există și o gamă variată de nanoleafuri ieftine, pentru orice buget.

În schimb un nanoleaf inteligente vine cu o grămadă de funcție printre care și diverse jocuri de lumini speciale. Dacă se strică un astfel de nanoleaf găsiți leduri pentru nanoleaf care pot fi găsite în diferite variante pentru orice tip.

Cei mai mulți oameni caută kituri de nanoleaf care conțin mai multe piese care puse una lângă alta pot forma diverse forme sau chiar cuvinte. Aceste piese se numesc panouri de nanoleaf și sunt de diverse dimensiuni și forme.

Cel mai cunoscut este nanoleaful hexagon care se poate întâlni în diferite locuri de la magazin la clădiri de birouri. 

Toate aceste nanoleaful le veți găsi pe site-ul nostru cu reduceri semnificative.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i