Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat auto-moto

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Iluminat auto-moto - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Lumini auto de toate tipurile


Luminile auto pot fi de diferite tipuri și sunt foarte importante în ecosistemul unei mașini. O lumină pentru vehicule vă poate ajuta să vă luminați mașina în caz că aveți probleme cu mașina pe autostradă. Acest lucru poate face și reflectorul de lumină doar că acesta are o lumină mai puternică. În același timp toate mașinile ar trebui să fie echipate cu o lampă de lucru care vă poate ajuta dacă aveți probleme cu mașina pe timp de noapte.


În cazul în care vi se strică un bec de poziție în funcție de modelul becului va trebui să vă cumpărați o lampă de poziție nouă cât mai repede. În cazul în care vi se întâmplă acest lucru în mers este recomandat să utilizați o lampă spate multifuncțională care are și funcția de lumină de poziție.


Becuri auto


Cele mai cunoscute și apreciate becuriauto sunt fără îndoială becurile auto Philips. Astfel încât pe site-ul nostru vă punem la dispoziție un set becuri auto de rezervă de la acest brand.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i