Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Tuburi fluorescente

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Exigență energetică redusă, durată de viață mare și contribuția la protejarea mediului, așa putem caracteriza lămpile fluorescente. Lampa fluorescentă are nevoie de aproximativ o cincime din energia electrică, pe care o consumă un bec clasic. Datorită consumului redus de energie și a duratei mari de viață, lămpile fluorescente sunt ecologice și reciclabile. În viitor, lămpile fluorescente vor înlocui în întregime becurile clasice, ceea ce va aduce o contribuție considerabilă la îmbunătățirea situației mediului înconjurător.

Tuburile fluorescente sunt în principal de două tipuri - tuburi fluorescente de 18w și tuburi fluorescente de 36w. Acestea oferă o eficiență energetică foarte mare, dar și o iluminare foarte puternică.

Pentru corpurile de iluminat cu tuburi fluorescente se folosesc becuri speciale, becuri fluorescente care se caracterizează printr-o durată de viață mai mare și de un consum redus de energie. 

Tuburile neon cu ultraviolete sunt special create pentru a alunga insectele din cameră.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i