Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Cupoane valorice cadou

Kategorie AKCE 2

Ofertă valabilă în perioada 20. 3. 2023 – 26. 3. 2023.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

Descrierea categoriei

Nu știți ce cadou să cumpărați celor dragi sau prietenilor la ziua de naștere, de Crăciun sau cu altă ocazie?

Dăruiți-le un cadou util și original. Un cadou, pe care nu-l vor băga sub pat, în dulap, și pe care îl va folosi. Lampa pentru citit comod, o lustră elegantă nouă, o lampă de exterior pentru cei ce iubesc grădina sau un cupon cadou, cu ajutorul căruia beneficiarul își poate alege un iluminat după propriul gust.

Cupoanele pe care le avem sunt  în cuantum de 100 lei, 180 lei și 350 lei.

Cele mai căutate în aceste zile sunt voucherele cadou pentru lămpi led pentru că oferă cea mai mare sumă de bani. Un voucher cadou pentru cumpărarea unei lămpi este foarte util indiferent dacă ești în proces să-ți iluminezi toată locuința sau dacă vrei doar să-ți schimbi un corp de iluminat.

Orice cupon cadou pentru corpuri de iluminat este binevenit atunci când dorești să-ți cumperi corpuri de iluminat pentru locuință. Voucherele cadou pentru corpuri de iluminat vă pot ajuta să economisiți o sumă mare de bani din bugetul rezervat pentru achiziționarea corpurilor de iluminat. 

Pe lângă cuponul pentru lămpi există și cupoane cadou pentru aplice, sau chiar cupoane cadou pentru iluminat solar grădină, deoarece aceste corpuri de iluminat sunt la mare căutare în aceste zile.

Chiar și pentru iluminat exterior există cupoane și anume cuponul cadoul pentru iluminat exterior care vă oferă o sumă destul de mare de bani pe a vă ilumina grădina sau spațiile din jurul casei.

Fie că doriți un cupon pentru o lampă de masă sau un cupon cadou pentru o lustră mică, noi vă oferim cele mai consistente cupoane pentru a vă achiziționa corpurile de iluminat preferate.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i