Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Călătorie

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Călătorie

Cu noi, puteți călătorii fără stres, alegând produse din categoria noastră denumită Călătorie pentru a fi întotdeauna pregătit. Oferim diferite adaptoare de călătorie, așadar, indiferent că vă deplasați într-una sau mai multe țări, vă vom recomanda adaptorul potrivit. În cazul în care nu știți ce țări veți vizita, cel universal se va dovedi util și vă va deservi oriunde și oricând.


Vă place să surprindeți cele mai bune momente din călătoriile și aventurile dumneavoastră? De ce să nu vă bucurați de ele la cea mai bună calitate? În categoria noastră veți găsi diverse camere de acțiune pe care le puteți fixa de o cască sau de suporturi speciale. Aceste produse sunt prevăzute cu o carcasă impermeabilă, pentru a le putea utiliza sub apă sau în ploaie.


Ce se întâmplă când rămâneți fără energie? Distracția nu ia sfârșit pentru că vă veți echipa cu o baterie externă și veți putea, pur și simplu, reîncărca orice cameră sau dispozitiv.

Nu trebuie să vă fie frică nici măcar noaptea. Nu ezitați și alegeți din sortimentul larg de lanterne sau lanterne frontale pentru o mai bună orientare în întuneric.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i