1.180.000 de corpuri de iluminat în stoc 60 de zile pentru returnarea produselor Garanție de până la 5 ani pentru corpuri de iluminat Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

$FORREPLACE
Mai multMai puțin

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369.630.007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
                     
Katalog osvetelni interieru

Corpuri de iluminat fluorescente

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii

Subcategorii: Corpuri de iluminat fluorescente - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Știți ce tip de corp de iluminat se potrivește cel mai bine sub mobilierul de bucătărie? Dacă răspunsul dumneavoastră este corpul de iluminat fluorescent, atunci aveți dreptate. Nici nu este de mirare, întrucât aceste produse, care au încorporate un tub fluorescent lung, reușesc să ofere suficientă lumină puternică și totodată să ocupe un spațiu mic. În plus, consumă mult mai puțină energie electrică decât corpurile de iluminat din trecut, care erau prevăzute cu becuri incandescente. Și, dacă vreți cu adevărat să fiți în pas cu tendințele moderne, cumpărați corpuri de iluminat fluorescente LED și veți economisi și mai mult. Există multe tipuri de corpuri de iluminat fluorescente care emit nuanțe diferite de lumină și cu diferite lungimi.

Însă, corpurile de iluminat fluorescente nu trebuie să fie numai aplicate. Oferta noastră cuprinde și produse pentru montarea pe tavan, așa-numitele corpuri de iluminat fluorescente suspendate. Acestea sunt cele mai potrivite pentru iluminarea mesei de bucătărie sau a barului. Au un aspect modern, iar unele sunt și colorate. 
 
 

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți
Banner patička