Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Accesorii

  • Grad protecție IP
  • Culoare
  • Putere max. bec
  • Tensiune
  • Material
  • Stil
  • Producător
  • Disponibilitate

Grad protecție IP

Altele
IP68 (1)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Culoare

Altele
alb (1)
crom mat (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Tensiune

Altele
230V (2)

Material

Altele
metal (3)
plastic (1)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Stil

Altele
Modern (1)

Producător

Recomandăm
Greenlux (3)
Altele
Narva (2)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.
Balastul electronic este un aparat electronic compact, care dupa aprindere, alimenteaza  lampile fluorescente cu curent alternativ. Transformatoarele permit reglarea luminii lampilor flourescente, acestea nu clipesc la aprindere, nu bazaie, lumina este stabila si nu oscileaza datorita alimentarii lampii fluorescente cu curent de inalta frecventa, intensitatea luminii este stabila si in cazul tensiunii variabile in retea, s.a.m.d.
Temporizatorul digital sub forma adaptorului cu priza, ofera posibilitati mai avansate de setare a intervalelor conectate.
Starterele servesc la aprinderea lampilor fluorescente din iluminare, prelungesc astfel durata de viata a lampilor fluorescente, va economisesc banii si reduc necesitatea de intretinere.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL