Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Accesorii

  • Material
  • Producător
  • Disponibilitate

Material

Altele
metal (2)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Producător

Recomandăm
Greenlux (2)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.
Balastul electronic este un aparat electronic compact, care dupa aprindere, alimenteaza  lampile fluorescente cu curent alternativ. Transformatoarele permit reglarea luminii lampilor flourescente, acestea nu clipesc la aprindere, nu bazaie, lumina este stabila si nu oscileaza datorita alimentarii lampii fluorescente cu curent de inalta frecventa, intensitatea luminii este stabila si in cazul tensiunii variabile in retea, s.a.m.d.
Temporizatorul digital sub forma adaptorului cu priza, ofera posibilitati mai avansate de setare a intervalelor conectate.
Starterele servesc la aprinderea lampilor fluorescente din iluminare, prelungesc astfel durata de viata a lampilor fluorescente, va economisesc banii si reduc necesitatea de intretinere.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL