Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Reducții și dulii adaptoare

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Reducții și dulii adaptoare - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Dacă aveți nevoie să montați în lustră, veioză sau orice alt tip de corp de iluminat un bec cu alt tip de filet decât îl are corpul de iluminat respectiv, vă stau la dispoziție duliile adaptoare. Oferim spre exemplu adaptoare pentru becuri cu filet de la E14 la filet mare E27. 

Duliile sunt de mai multe tipuri dulie e27, dulie e40, dulie e14. În funcție de tipul duliei vă veți alege becul. Tipurile de dulii sunt multiple dar una este mai des folosită și anume dulia e27.

O dulie de bec este o parte componentă a unei lustre sau veioze, dar există chiar și o dulie pentru priză, care odată băgată în priză se va aprinde becul.

Duliile de epocă sunt dulii de ceramică utilizate de decenii pentru a oferi lumină. Dar în zilele noastre au apărut duliile speciale cum ar fi o dulie cu senzor de mișcare foarte utilă mai ales la exterior pentru că lumina se va aprinde când simte mișcare. 

În categoria duliilor moderne se numără și dulia cu telecomandă cu care puteți controla becul de la distanță.

Pe site-ul nostru veți găsi și o serie de adaptoare pentru dulii cum ar fi: adaptor dulie e14 e27, adaptor e14 la e27, dar chiar dacă este mai puțin utilizat avem și adaptorul dulie e27 e40, toate acestea la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i