Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Corpuri de iluminat de exterior

Kategorie AKCE 3

Ofertă valabilă în perioada 27. 3. 2023 – 2. 4. 2023.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

De-a lungul anilor iluminat exterior nu a fost tratat cu la fel de mult interes ca iluminatul interior. În ultima vreme putem observa o tendință de a alege corpurile de iluminat exterior cu mai multă atenție după anumite criterii clare. Unul dintre aceste criterii este eficiența energetică, astfel se aleg cu preponderență corpurile de iluminat pentru exterior LED.

Corpuri de iluminat exterior moderne și retro

Un alt criteriu este designul corpurilor de iluminat care trebuie să se potrivească cu decorul din exteriorul locuinței. Astfel pentru casele cu un design mai modern sunt preferate plafonierele de exterior cu senzor dar și lustrele de exterior Philips. În ceea ce privește designul de epocă sunt alese cel mai des lămpile de exterior solare cu design retro.

De asemenea sunt foarte căutate și corpurile de iluminat căile de acces. Aplicele de exterior sunt folosite cel mai des în aceste spații deoarece sunt ergonomice și versatile.

Corpuri de iluminat de exterior la reducere

Fie că sunteți adeptul iluminatul de exterior cu senzor sau a iluminatului de exterior solar pe site-ul nostru cu siguranță veți găsi corpurile de iluminat pe care le căutați le cele mai mici prețuri. Puteți găsi o ofertă specială inclusiv la lampadarul de exterior care se va potrivi foarte bine în orice grădină.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i