Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lampadare stradale pentru iluminat public

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Lampadare stradale pentru iluminat public - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

În zilele noastre iluminatul public este aproape peste tot în jurul nostru. Este parte integrantă a drumurilor, parcurilor și piețelor. Dacă doriți să cumpărați lămpi stradale pentru iluminatul public sunteți în locul potrivit. În oferta noastră pe lângă iluminatul public clasic veți găsi și corpuri de iluminat LED pentru iluminatul stradal. Tehnologia LED este din ce în ce mai populară, în primul rând pentru că reduce cheltuielile cu energia electrică. Ce este de fapt iluminatul public? Practic doar o lampă stradală pe un stâlp, dar acesta poate fi disponibil în mai multe variante de culori și dimensiuni, în special în mai multe variante de înălțime. Depinde doar de dumneavoastră ce lămpi stradale pentru iluminatul public veți alege.

Iluminat stradal LED pentru drumurile publice în câțiva ani va deveni o normalitate și astfel se va înlocuit iluminatul vechi cu becuri cu filament. 

Lămpile stradale solare sunt un pas înainte în ceea ce privește evoluția iluminatului stradal cu LED. Astfel lămpile solare stradale au un avantaj important în fața oricărui corp de iluminat stradal deoarece folosesc energie regenerabilă produsă de Soare. De obicei în astfel de spații se folosesc lămpile solare de 60w.

Lămpile stradale fotovoltaice colectează lumina de la Soare ziua pentru a putea ilumina noaptea. Cu toate că sunt mai scumpe, acestea vor reduce foarte banii dați pe curentul electric.

Puteți găsii pe site-ul nostru accesorii pentru stâlpi de iluminat stradal la cele mai mici prețuri de pe piață.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i