Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Plafoniere

Kategorie AKCE 3

Ofertă valabilă în perioada 27. 3. 2023 – 2. 4. 2023.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Plafoniere cu tehnologii de ultimă oră

Plafonierele au înregistrat o creștere spectaculoasă a cererii în ultimii ani. Acestea sunt probabil corpurile de iluminat care vor domina în cel mai scurt timp iluminatul interior al locuințelor românilor. În acest sens au apărut diverse tipuri noi de plafoniere cum ar fi: plafonierele LED care sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, plafonierele pentru copii care au designuri speciale inspirate din basmele îndrăgite de cei mici sau chiar plafonierele cu senzor de mișcare folosite de obicei la exterior.

În camera de zi se folosește de obicei o plafonieră cu 3 becuri care reușește să lumineze suprafețe mai mari. În schimb pentru celelalte camere există plafoniere speciale cum ar fi plafoniera pentru baie sau plafoniera pentru dormitor. Acestea au caracteristici speciale în funcție de zona unde urmează să fie montate.

Probabil cele mai versatile tipuri de plafoniere sunt plafoniera neagră și plafoniera pătrată care se potrivesc în foarte multe spații atât de la interior cât și de la exterior. În schimb plafoniera LED cu telecomandă vine cu ultimele tehnologii și este folosită de obicei în camera de zi.

Plafoniere moderne la reducere

Dacă sunteți în căutare de plafoniere ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i