Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Încălzitoare și radiatoare

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Încălzitoare și radiatoare - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Puteți utiliza încălzitoare electrice oriunde lipsește încălzirea convențională și unde aveți acces la electricitate. Sunt utilizate cel mai adesea pentru sejururi în cabane sau pentru lucrări ocazionale într-un atelier sau garaj. Pentru majoritatea încălzitoarelor prin convenție, intensitatea puterii (adică puterea de căldură) poate fi setată.


Încălzitoare pentru exterior


Încălzitoare pentru exterior pot fi montate pe o terasă sau într-un foișor astfel încât să aveți parte de căldură pe tot parcursul anului. Pe de altă parte radiatoarele de exterior au o capacitate de încălzire mai mare astfel încât pot acoperii zone mai mari.


Încălzitoare pentru interior


Dacă sunteți într-o drumeție într-o cabană și aveți nevoie de mai multă căldură atunci o aerotermă pentru priză poate fi utilizată cu succes. În schimba dacă doriți să aveți o soluție de rezervă pentru locuință în cazul în care aveți problemă cu căldura atunci un radiator cu ulei vă poate scăpa dintr-o situație neplăcută. Acesta este un tip de calorifer portabil care are o capacitate de încălzire mare și anumite funcții moderne.


Fie că sunteți în căutarea unui convector de aer cald sau a unui purificator de aer pe site-ul nostru le veți găsi la prețuri promoționale.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i