Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ventilatoare de masă

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În orice locuință ar trebui să-și găsească locul un ventilator de masă inteligent pentru că, reușește să creeze o atmosferă plăcută și răcoroasă în cameră. Chiar dacă vă gândiți că astfel de obiecte sunt foarte scumpe, există și ventilatoare de masă ieftine cu funcții foarte interesante.

Un ventilator de masă cu USB se poate încărca direct de la laptopul sau calculatorul dumneavoastră. Pentru acasă se folosește mai mult un ventilator mic de masă deoarece este robust și se potrivește pe orice masă.

Un ventilator de masă din metal este foarte rezistent și poate fi utilizat și pe mesele din afara locuinței, pe o terasă sau într-un foișor. Acesta este un ventilator de masă silențios care face minimul de zgomot posibil.

Dacă vă doriți un ventilator de masă elegant atunci ventilatorul de masă Teesa este perfect pentru dumneavoastră. Pe site-ul nostru veți găsi ventilatoare de masă reglabile la promoții foarte greu de imaginat.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i