Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat profesionale

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În categoria lămpilor profesionale am pregătit pentru dumneavoastră iluminat destinat pentru uz profesional, în special în scopuri comerciale, tehnice și industriale. Lămpile profesionale vă vor oferi o lumină potrivită pentru toate zonele unde aveți nevoie de iluminat de calitate în afacerea dumneavoastră.

Puteți găsi lămpi pentru interior și exterior cu garanție prelungită de cinci ani. Un parametru important pentru alegerea lămpilor profesionale este și gradul de protecție IP. Valoarea IP indică gradul de protecție al lămpii împotriva pătrunderii corpurilor străine și lichidelor, pentru uz profesional recomandăm lămpile cu protecție IP44 sau mai mare.

Lampa uv profesională are multe caracteristici care o fac foarte căutată și apreciată, cum ar fi că reușește să sterilizeze și să îndepărteze bacteriile și virușii nedoriți.

Lămpile cu LED sunt folosite pentru iluminarea din ce în ce mai des pentru spațiile comerciale datorită eficienței lor energetice. În schimb există și lămpi pentru exterior cu senzor care sunt potrivite pentru a iluminat căile de acces sau curților mai mari și au avantajul de a se aprinde doar în cazul în care detectează mișcare.

Un proiector pentru exterior LED profesional poarte ilumina spații foarte mari și este utilizat în special pentru hale mari, uzine etc.

O lampă fluorescentă profesională chiar dacă nu beneficiază de cele mai noi tehnologii tot de poate folosi în foarte multe contexte.

În această perioadă se pune mare accent pe iluminatul stradal profesional, deoarece se caută soluții noi de iluminat mai economice și care să protejeze și mediul înconjurător.

Fie că sunteți în căutarea unei lustre pentru tavan profesională sau a unei plafoniere LED pentru baie profesională pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i