Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Corpuri de iluminat profesionale

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Corpuri de iluminat profesionale - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Doriți să echipați spațiile exterioare cu un iluminat profesional? Atunci toate produsele de care aveți nevoie le veți găsi în categoria lămpilor profesionale de exterior. Veți găsi produse de înaltă calitate pentru uz personal sau pentru firme. Lămpile sunt rezistente, fabricate din cele mai bune materiale și au protecție IP. La toate lămpile profesionale se aplică o garanție prelungită de cinci ani.

O lampă profesională led se folosește în special pentru spațiile industriale cum ar fi o hală, un depozit, un punct de lucru, etc. În unele situații de potrivește foarte bine lampa profesională pentru exterior de perete, deoarece este special construită pentru a ilumina spații mai mari din exteriorul spațiilor industriale.

Pentru a economisi consumul de energie electrică cel mai des se folosește o lampă profesională de exterior cu senzor care are senzori speciali și se aprinde doar când simte mișcare.

Lampa LED de exterior profesională vine cu avantajele tehnologiei led, dar împreună cu o putere foarte mare astfel încât să aibă capacitatea de a lumina suprafețe mai mari. Astfel corpurile de iluminat profesionale pentru exterior pot ilumina parcări exterioare, depozite exterioare, dar și căile de acces în anumite spații comerciale.

Dacă vă doriți lămpi profesionale exterior ieftine, pe site-ul nostru găsiți cea mai variată ofertă de astfel de produse, fie că vorbim despre o lampă UV profesională de exterior sau de o lampă cu senzor de exterior LED.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i