Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Capcane pentru insecte

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Mai ales în lunile de vară veți aprecia aparatele de insecte pentru acasă. Majoritatea aparatelor de insecte funcționează pe principiul radiațiilor UV, sunt liniștite, inodore și sigure.

Probabil cel mai deranjant este zumzăitul țânțarilor astfel un aparat pentru țânțari este vital vara în orice locuință. Există chiar și o lampă de țânțari care pe lângă faptul că are caracteristicile unei lămpi normale cu lumina emanată îndepărtează insectele.

Fie la interior sau la exterior țânțarii sunt enervanți, așadar pentru exterior puteți folosi aparatul de țânțari pentru exterior special creat pentru a elimina insectele din spațiile deschise.

Un aparat anti insecte se folosește de obicei și într-un camping sau o expediție deoarece respinge insectele neplăcute din jurul locului de dormit.

Chiar dacă țânțarii sunt cei mai enervanți există și muște, gândaci și șoareci care pot fi la fel de dăunători, astfel au fost create aparate pentru muște, aparate pentru gândaci și chiar aparate pentru șoareci, care au eficiență foarte bună și te scapă de musafirii nepoftiți.

Aparatele anti muște sunt de mai multe tipuri în funcție de locul unde doriți să le montați la interior sau la exterior.

Lampa uv pentru insecte este special concepută pentru a îndepărta foarte multe tipuri de insecte.

Un aparat împotriva insectelor este esențial de folosit într-o locuință sau într-o excursie sau expediție.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i