Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Philips Hue iluminat inteligent

Kategorie Philips HUE
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Philips Hue vă aduce lumina albă naturală, pe care o puteți controla cu telefonul personal. 

Philips Hue poate fi controlat ușor fără fir de oriunde din casă. Pentru un control perfect Philips Hue vă oferă iluminat alb cald natural cu multe funcții speciale. Tipul luminii vi-l puteți configura cum doriți.

Funcția de temporizare vă permite adaptarea treptată a luminii. Philips Hue poate fi folosit ca ceas cu alarmă.

Iluminatul Philips Hue se bazează pe economisirea energiei, siguranța și eficiența tehnologiei ZigBee, care poate controla lumina. La device-ul Philips Hue puteți conecta până la 50 de becuri și corpuri de iluminat. 

Becurile Philips Hue au o eficiență energetică ridicată și sunt reglabile. Acestea se pot folosi la o lustră inteligentă Philips sau pentru spoturi inteligente Philips . În schimb o bandă led Philips Hue este foarte utilă atât la iluminat interior cât și la iluminat exterior.

Philips Hue RGB este o tehnologie care vă oferă posibilitatea nu doar să vă reglați lumina la corpurile de iluminat din locuință dar puteți să schimbați și culoarea acesteia. Astfel de sisteme de iluminat inteligent se folosesc din ce în ce mai mult la iluminarea locuințelor noi deoarece oferă eficiență energetică și un aspect modern locuinței.

Becuri inteligente Philips sunt concepute și testate constant de specialiști din domeniu pentru a scoate cea mai bună eficiență energetică de pe piață. Acestea se pot folosi chiar și la iluminatul inteligent al scărilor deoarece sunt perfecte pentru spoturi de orice tip.

Banda led Philips Hue are un preț redus și promite niște performanțe de neegalat.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i