Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Philips Hue

Kategorie Philips HUE

20% reducere la toate produsele Philips Hue.

Utilizați codul HUE2023RO pentru a obține reducerea.

Codul de reducere este disponibil din 14.03.2023 până în 02.04.2023.

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma Reality face parte din compania germană TRIO, care activează pe piața corpurilor de iluminat din anul 1991. În cadrul producției de lămpi, firma se concentrează pe designul unic, dar și practic al lămpilor, precum și pe utilizarea tehnologiilor moderne. Astfel corpurile de iluminat Reality îmbină designul modern cu tehnologiile de ultimă oră.


Corpuri de iluminat Reality


Pe piață veți găsi diverse tipuri de corpuri de iluminat Reality, însă în topul vânzărilor companiei sunt lustrele cu fir Reality, care sunt construite pentru a putea fi folosite atât în camera de zi cât și în dormitor. Pe lângă acestea lustrele aplicate Reality sunt potrivite pentru baie deoarece ocupă foarte puțin spațiu și luminează perfect camera. Pe de altă parte spoturile Reality și aplicele Reality se folosesc foarte des pentru iluminarea holurilor din locuință sau chiar ca iluminat secundar în unele camera mai mari.


Corpuri de iluminat Reality cu tehnologii de ultimă oră


Compania a înțeles evoluția și tendințele pieței astfel încât a lansat categoria de corpuri de iluminat LED Reality care cuprinde un număr foarte mare de produse. Aici există chiar și lămpi de masă Reality care au o lumină atent aleasă pentru a proteja ochii la citit.


Pe lângă această categorie, categoria de corpuri de iluminat pentru exterior Reality este foarte variată deoarece cuprinde corpuri de iluminat pentru a ilumina toate spațiile din exteriorul unei locuințe.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i