Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
Compara
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Proiectoare LED

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Pentru iluminarea clădirilor dar și pentru iluminatul spațiilor de muncă de afară pe timp de noapte, sunt indispensabile proiectoarele LED. Proiectorul LED are consum mic de energie, însă oferă o lumină puternică. În multe situații este preferat proiectorul LED cu senzor, deoarece nu se aprinde și se stinge doar când este nevoie.

Probabil cel mai cunoscut tip de proiector led este proiectorul led 12v care este și economic și are și o intensitate puternică de lumină. Proiectorul led cu senzor de mișcare este potrivit mai ales la exterior pentru iluminat grădina sau spațiile din jurul casei deoarece poate să acopere spații mai mari.

Un proiector de exterior este utilizat în orice spații din exterior fiind disponibil în destul de multe variante astfel fiind potrivit pentru orice design de locuință.  Dacă vă doriți ceva mai modern și mai economic puteți apela la proiectorul led de exterior.

Proiector led cu senzor de mișcare pentru exterior este recomandat și folosit de foarte mulți designeri români deoarece este probabil cel mai bun corp de iluminat exterior în raport la calitate-preț.

Proiectorul led RGB nu doar că vine cu posibilitatea de a i se regla intensitate dar i se pot schimba chiar și culorile, ceea ce îl face și mai interesant.

Fie că vă doriți o lampă pentru proiector cu led sau chiar un proiector de grădină, pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i