Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Prelungitoare

  • Tip
  • Culoare
  • Material
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Tip

Altele
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Culoare

Altele
alb (27)
albastru (1)
crom mat (1)
negru (5)
verde (1)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
metal (5)
plastic (10)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (6)
IP40 (1)
IP44 (4)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Eglo (2)
Altele
Legrand (9)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.
De multe ori, cablul de la lampa sau de la un alt consumator electric nu este suficient de lung, asa ca vin la rand prelungitoarele sunt foarte practice. Va oferim prelungitor tambur – foarte preferat este cablul de prelungire de 50 m si cablul de prelungire de 25 m. 
In oferta noastra gasiti mai departe prelungitor, cu un capat prevazut cu cateva prize si care poate cuprinde si un intrerupator de securitate. Totodata, in magazinul nostru, puteti achizitiona prelungitoare cupla – clientii comanda cel mai adesea urmatoarele tipuri: prelungitoare cu cupla portocaliu 30m, prelungitor cupla 10m, prelungitor cupla 7m. 


 

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro