0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369.630.007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
          

Prelungitoare, conectoare, cabluri

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vândute
  • Promoții și reduceri
  • Reducerile săptămânii

Descrierea categoriei

Prize cu întrerupător și prelungitoare
 
 
De multe ori, cablul de la lampă sau un alt aparat electric nu este suficient de lung, așa că prelungitoarele sunt foarte practice. Vă oferim prelungitor tambur – foarte popular este prelungitorul de 50 m și prelungitorul de 25 m, care funcționează ca un prelungitor cu întrerupător. Conțin întrerupător care împiedică alimentarea cu energie electrică.
 
În oferta noastra găsiți prelungitor, care la un capăt este prevăzut cu câteva prize și care poate conține și un întrerupator de siguranță. Totodată, în magazinul nostru, puteți achiziționa prelungitoare cuplă care protejează aparatul împotriva unei surse de alimenatre fluctuante. În cazul unei instabilități a sursei de alimentare ajută și o priză de comutare, pe care o puteți opri ușor dacă lăsați aparatul sau lampa de masă nesupravegheată.
 
Cablu de extensie sau prelungitor sau cablu de prelungire nu este doar cablu de prelungire a energiei care nu știe nimic altceva. Exact datorită protecției la supratensiune sau prizei de comutare extensia electrică poate evita arderea aparatului. Prelungitor cu protecție la supratensiune poate preveni un scurtcircuit și deteriorarea ulterioară a unui PC scump sau a unui TV. În plus la fierbătoare cu cabluri scurte este mai potrivit să folosiți prelungitor cu întrerupător pe care îl oprim imediat după fierberea apei. Deoarece chiar firele conectate ale aparatului la rețea cresc riscul de aprindere a focului, ceea ce este împiedicat de prelungitorul cu întrerupător.
 
 
Indiferent dacă aveți nevoie de prelungitor lung sau direct prelungitor pe tambur alegeți un prelungitor care este sigur pentru lucru sau utilizarea dorită. 
În stoc 4 buc.- expediere rapidă

Restul bucăților: 7 zile

- livrare rapidă
-20%

Preț inițial:33,70 Lei

Oferta: 26,89 Lei

22,60 Lei fara TVA

buc.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.