Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Prelungitoare, conectoare, cabluri

  • Culoare
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Tensiune
  • Material
  • Tip
  • Producător
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (50)
albastru (1)
galben (1)
negru (17)
portocaliu (16)
verde (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (6)
IP40 (1)
IP44 (9)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Tensiune

Material

Altele
guma (37)
metal (3)
plastic (63)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Tip

Altele
Categoria „Tip“ împarte corpurile de iluminat în funcție de tip, astfel veți putea selecta un corp de iluminat în funcție de utilizare.

Producător

Altele
Legrand (10)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.
Prize cu întrerupător și prelungitoare
 
 
De multe ori, cablul de la lampă sau un alt aparat electric nu este suficient de lung, așa că prelungitoarele sunt foarte practice. Vă oferim prelungitor tambur – foarte popular este prelungitorul de 50 m și prelungitorul de 25 m, care funcționează ca un prelungitor cu întrerupător. Conțin întrerupător care împiedică alimentarea cu energie electrică.
 
În oferta noastra găsiți prelungitor, care la un capăt este prevăzut cu câteva prize și care poate conține și un întrerupator de siguranță. Totodată, în magazinul nostru, puteți achiziționa prelungitoare cuplă care protejează aparatul împotriva unei surse de alimenatre fluctuante. În cazul unei instabilități a sursei de alimentare ajută și o priză de comutare, pe care o puteți opri ușor dacă lăsați aparatul sau lampa de masă nesupravegheată.
 
Cablu de extensie sau prelungitor sau cablu de prelungire nu este doar cablu de prelungire a energiei care nu știe nimic altceva. Exact datorită protecției la supratensiune sau prizei de comutare extensia electrică poate evita arderea aparatului. Prelungitor cu protecție la supratensiune poate preveni un scurtcircuit și deteriorarea ulterioară a unui PC scump sau a unui TV. În plus la fierbătoare cu cabluri scurte este mai potrivit să folosiți prelungitor cu întrerupător pe care îl oprim imediat după fierberea apei. Deoarece chiar firele conectate ale aparatului la rețea cresc riscul de aprindere a focului, ceea ce este împiedicat de prelungitorul cu întrerupător.
 
 
Indiferent dacă aveți nevoie de prelungitor lung sau direct prelungitor pe tambur alegeți un prelungitor care este sigur pentru lucru sau utilizarea dorită. 

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL