Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
Banner kategorie DOPRAVA

Lanterne şi frontale

  • Culoare
  • Material
  • Soclu
  • Număr becuri
  • Putere max. bec
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (2)
albastru (4)
argintiu (8)
crom mat (1)
galben (3)
negru (39)
roşu (2)
verde (3)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Material

Altele
metal (14)
plastic (34)
textile (16)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Soclu

Altele
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Grad protecție IP

Altele
IP20 (1)
IP22 (3)
IP42 (1)
IP44 (4)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Altele
ANSMANN (1)
Panlux (1)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.
Nu numai speleologii, dar si barbatii priceputi, exploratorii ori sportivii, care au timp de miscare abia seara pe intuneric, vor aprecia practicitatea lanternelor LED. Majoritatea ofertei o reprezinta lanternele cu curea textila, care se pune pe cap, de aceea a inceput sa li se spuna lanterne frontale. Avantajul acestora este nu numai faptul, ca aveti mainile libere, ceea ce este foarte convenabil cand faceti ceva, nu ocupa prea mult loc, iar datorita diodelor LED performante acorda o cantitate mare de lumina. Consumul de energie al acestora este mic, asa ca nu trebuie sa va fie frica, ca trebuie sa schimbati prea des bateriile.

Lanternele frontale LED sunt la dispozitie in diferite forme, culori si performante. De regula exista si posibilitatea de a selecta diverse regimuri comutabile, deci cate diode se aprind. La noi puteti cumpara la preturi avantajoase si lanterne LED clasice si  lanterne de mana destinate la tinerea in mana.  

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro