Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Becuri auto

  • Tip
  • Soclu
  • Putere (W)
  • Flux luminos total
  • Temperatura de culoare [K]
  • Tensiune
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Tip

Altele
Bec auto (29)
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Soclu

Altele
BA15s (2)
P14,5s (2)
P43t-38 (4)
P45t (1)
PGJ19-2 (1)
PK22s (1)
PK32d-2 (2)
PX26d (7)
SV8,5 (1)
W2,1x9,5d (2)
W3x16d (1)
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Putere (W)

Selectati corpurile de iluminat cu puterea dorita. Puteti selecta de la cele mai economice pana la cele mai puternice modele. Valorile mentionate sunt in wati (W).

Flux luminos total

Alegeti-va becul in functie de fluxul luminos. Va oferim o gama foarte larga de selectie. Valorile mentionate sunt in lumeni (lm).

Temperatura de culoare [K]

Altele
3000K (1)
3500K (1)
3700K (3)
4000K (1)
Temperatura de culoare a luminii indica ce valoare Kelvin va avea produsul ales. Selectati nuanta becului care vi se potriveste cel mai mult. Valorile mentionate sunt in kelvini (K).
 
 

Tensiune

Altele
12V (25)
24V (1)
85V (2)

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Philips (26)
Altele
Narva (3)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Becuri pentru mașini

În instrucțiunile de utilizare ale vehiculului sau după scoaterea unui bec ars veți afla ce tip de bec auto este în farul dvs. La mașini mai moderne cu lumini separate pentru faza scurtă și faza lungă vor fi socluri simple ale becurilor auto H7, la farurile mai simple becurile cu filament dublu este soclu H4. Această informație este menționată pe cutie sau pe soclul becului auto.
 

De asemenea este important să urmăriți tensiunea becului din mașină și puterea acestuia. Pentru autoturisme becurile auto cu halogen trebuie să aibe tot timpul 12 V și puterea 55 W. Pentru camioane tensiunea este de 24 V. Aceste informații se găsesc direct pe becul auto.
 
Becurile auto LED omologate sunt, desigur, cu valori mai mici, dar converiterea valorilor LED la becul clasic trebuie să corespundă.
Pe piață există și seturi de becuri auto a căror preț este mai avantajos decât achiziționarea becurilor LED și becurilor auto omologate la bucată. 
 

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro