1.180.000 de corpuri de iluminat în stoc 60 de zile pentru returnarea produselor Garanție de până la 5 ani pentru corpuri de iluminat
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369.630.007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
                     

Becuri auto

Katalog osvetelni interieru
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Becuri auto - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Becuri pentru mașini

În instrucțiunile de utilizare ale vehiculului sau după scoaterea unui bec ars veți afla ce tip de bec auto este în farul dvs. La mașini mai moderne cu lumini separate pentru faza scurtă și faza lungă vor fi socluri simple ale becurilor auto H7, la farurile mai simple becurile cu filament dublu este soclu H4. Această informație este menționată pe cutie sau pe soclul becului auto.
 

De asemenea este important să urmăriți tensiunea becului din mașină și puterea acestuia. Pentru autoturisme becurile auto cu halogen trebuie să aibe tot timpul 12 V și puterea 55 W. Pentru camioane tensiunea este de 24 V. Aceste informații se găsesc direct pe becul auto.
 
Becurile auto LED omologate sunt, desigur, cu valori mai mici, dar converiterea valorilor LED la becul clasic trebuie să corespundă.
Pe piață există și seturi de becuri auto a căror preț este mai avantajos decât achiziționarea becurilor LED și becurilor auto omologate la bucată. 
 

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i