Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Becuri auto

  • Soclu
  • Putere (W)
  • Temperatura de culoare [K]
  • Flux luminos total
  • Tensiune
  • Funcția
  • Tip
  • Producător
  • Disponibilitate

Soclu

Altele
BA15s (2)
P14,5s (2)
P43t-38 (4)
P45t (1)
PGJ19-2 (1)
PK22s (1)
PK32d-2 (2)
PX26d (12)
SV8,5 (1)
W2,1x9,5d (2)
W3x16d (1)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Putere (W)

Selectați corpurile de iluminat cu puterea dorită. Puteți selecta de la cele mai economice până la cele mai puternice modele. Valorile menționate sunt în watti (W).

Temperatura de culoare [K]

Temperatura de culoare a luminii indică ce valoare Kelvin va avea produsul ales. Selectați nuanța becului care vi se potrivește cel mai mult. Valorile menționate sunt în kelvini (K).
 
 

Flux luminos total

Alegeți-vă becul în funcție de fluxul luminos. Vă oferim o gamă foarte largă de selecție. Valorile menționate sunt în lumeni (lm).

Tensiune

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Tip

Altele
Bec auto (34)
Categoria „Tip“ împarte corpurile de iluminat în funcție de tip, astfel veți putea selecta un corp de iluminat în funcție de utilizare.

Producător

Recomandăm
Philips (31)
Altele
Narva (3)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Becuri pentru mașini

În instrucțiunile de utilizare ale vehiculului sau după scoaterea unui bec ars veți afla ce tip de bec auto este în farul dvs. La mașini mai moderne cu lumini separate pentru faza scurtă și faza lungă vor fi socluri simple ale becurilor auto H7, la farurile mai simple becurile cu filament dublu este soclu H4. Această informație este menționată pe cutie sau pe soclul becului auto.
 

De asemenea este important să urmăriți tensiunea becului din mașină și puterea acestuia. Pentru autoturisme becurile auto cu halogen trebuie să aibe tot timpul 12 V și puterea 55 W. Pentru camioane tensiunea este de 24 V. Aceste informații se găsesc direct pe becul auto.
 
Becurile auto LED omologate sunt, desigur, cu valori mai mici, dar converiterea valorilor LED la becul clasic trebuie să corespundă.
Pe piață există și seturi de becuri auto a căror preț este mai avantajos decât achiziționarea becurilor LED și becurilor auto omologate la bucată. 
 

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL