Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Senzori

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Vă plimbați des pe lângă casă după înserare sau prin grădină? Nu vreți să căutați întrerupătorul de fiecare dată când mergeți la toaletă sau la frigider? Atunci sunteți la locul potrivit și vă puteți alege din oferta noastră de senzori pentru lumină de exterior

Dacă amplasați senzorii de mișcare la locurile potrivite, datorită senzorului vor detecta fiecare mișcare și se vor aprinde de fiecare dată când sunteți lângă ei. Majoritatea senzorilor folosesc senzor PIR, care răspund la radiațiile infraroșii emise de corpul uman. Unii senzori folosesc senzori crepusculari care permit aprinderea automată exact în momentul când aveți cel mai mult nevoie de lumină, după înserare.

O lampă led cu senzor de mișcare de exterior este perfectă pentru iluminarea mai multor tipuri de locuri de la exterior cum ar fi : o terasă, ușa de intrare, un foișor, etc. În același timp lampa de exterior cu senzor poate fi folosită și pentru iluminare unui gard, fiind foarte rezistentă și fiabilă.

Dacă vă doriți un iluminat exterior modern aveți la dispoziție aplica de exterior cu senzor de mișcare sau proiectorul led cu senzor de mișcare de exterior care au un design mai actual și tehnologii de ultimă oră.

Pentru orice astfel de corp de iluminat de iluminat exterior cu senzor aveți nevoie de un bec cu senzor de mișcare de exterior cu o eficiență energetică superioară.

Fie că sunteți în căutarea unei lămpi led de exterior cu senzor de mișcare sau chiar a unei lămpi exterior cu senzor crepuscular, ambele fiind foarte apreciate în aceste zile, le veți putea găsi pe site-ul nostru la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i