Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Proiectoare solare

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Proiectoare solare de toate tipurile

Corpurile de iluminat solare sunt elementul practic și decorativ, folosit de obicei în spațiile exterioare. Se mai folosesc și cu funcția de corpuri iluminat de orientare pentru aleei sau piscine. Proiectoarele LED solare vor face ca timpul petrecut pe terasă să fie mult mai plăcut. Proiectoarele cu panou solar pe vreme însorită își încarcă acumulatorii, ca pe timpul nopții să facă un spectacol unic de lumini.

Prin folosirea proiectoarelor cu încărcare solară utilizați energie regenerabilă care pe lângă economisirea de curent electric aduce și o satisfacție personală. Proiectorul LED solar pentru exterior poate asigura vizibilitatea mai clară a numărului casei. În același timp cu proiector solar cu senzor de mișcare puteți ilumina căile de acces în locuință.

A fost dezvoltată în ultima vreme și tehnologia solară pentru iluminatul stradal și au apărut proiectoarele stradale solare care ajută foarte mult la protejarea mediului înconjurător.

Proiectorul solar  de 100w este unul dintre proiectoarele solare puternice de pe piață care poate lumina o suprafață foarte mare, cum ar fi o grădină sau o parcare.

Proiectoare solare la prețuri promoționale

Fie sunteți în căutare de proiectoare fotovoltaice sau de proiectoarele solare cu telecomandă pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i