Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Proiectoare solare

  • Material
  • Culoare
  • Soclu
  • Putere max. bec
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Număr becuri
  • Disponibilitate

Material

Altele
metal (1)
plastic (5)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Culoare

Altele
alb (2)
argintiu (2)
gri (1)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Soclu

Altele
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Putere max. bec

Altele
0,5W (5)
Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Grad protecție IP

Altele
IP44 (5)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Globo (1)
Steinel (4)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Proiectoare solare

Corpurile de iluminat solare sunt elementul practic si decorativ al gradinii de seara. Se aplica ca si corpuri de orientare pe langa alee sau piscina. Proiectoarele LED vor face timpul petrecut pe teresa mai placut. Proiectoarele solare pe vreme insorita isi incarca acumulatoarele, ca in timpul noptii sa faca un spectacol unic de lumini.
 

Proiectoare solare LED 

Prin folosirea proiectoarelor solare LED folositi energie regenerabila care pe langa economisirea energiei aduce si o satisfactie personala. Proiectorul solar LED poate asigura vizibilitatea mai clara a numarului casei. Daca cautati iluminat exterior, care va raspunde la miscarea dumneavoastra, varianta proiectorului solar LED cu senzor este cea mai potrivita.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro