Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Purificatoare de aer și lămpi germicide

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Purificatoare de aer moderne

Datorită faptului că purificatoarele de aer elimină alergenii, praful sau chiar fumul din aer, acestea sunt benefice pentru sănătatea dumneavoastră, indiferent dacă sunteți alergic sau nu. Pe scurt, un purificator portabil de aer cu filtru vă va ajuta să respirați mai bine acasă. Pentru ca acesta să funcționeze corespunzător periodic trebuie schimbat filtrul pentru purificatorul de aer.

Pe lângă produsele clasice mai nou au apărut și purificatoare de aer cu Wi-Fi care se conectează la telefonul mobil sau chiar purificatoare de aer auto care se folosesc în mașină. Acestea chiar dacă nu sunt purificatoare de aer ieftine au integrate ultimele inovații din industrie.

Lămpi germicide moderne

O lampă germicidă dezinfectantă cu senzor pe de altă partea are funcția de a elimina bacteriile din zonele în care este instalată. Există de asemenea și o lampă portabilă germicidă care se poate muta oriunde în casă.

Fie că sunteți în căutare de lămpi germicide cu telecomandă sau de umidificatoare de aer LED RGB pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i