Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Oferte mari la corpuri de iluminat solare

Kategorie AKCE 2

Ofertă valabilă în perioada 20. 3. 2023 – 26. 3. 2023.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

Descrierea categoriei

Top corpuri de iluminat și lămpi solare de exterior – reduceri săptămânale de până la 70%.


Corpurile de iluminat solare de grădină sunt corpuri de iluminat economice și ecologice. Având un panou solar care convertește lumina soarelui în energie electrică, veți economisi sume mari de bani, întrucât corpurile de iluminat solare de exterior se încarcă fără cabluri de alimentare etc. și strălucesc în întuneric după cum este nevoie. În prezent, corpurile de iluminat solare de exterior devin foarte populare în rândul produselor de iluminat destinate pentru grădină.


Oferim corpuri de iluminat solare de grădină atât clasice, cât și în formă de stâlpi. Acestea vor ilumina frumos grădina, căile de acces, iazurile, piscinele sau terasele. Fiecare corp de iluminat solar de grădină are propriul aspect elegant și original care nu perturbă atmosfera grădinii, ci, din contră, complementează plăcut grădină. Nu ezitați, întrucât este ușoară decorarea grădinii cu corpuri de iluminat solare.


În această categorie, am pregătit pentru dumneavoastră o selecție de lămpi și corpuri de iluminat solare de top la prețuri imbatabile. Actualizăm săptămânal această categorie, astfel încât să aveți dintotdeauna din ce alege.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i