Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Corpuri de iluminat LED

Kategorie AKCE 3

Ofertă valabilă în perioada 27. 3. 2023 – 2. 4. 2023.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Foarte greu se mai găsește o locuință care să nu folosească iluminatul LED. Această tehnologie a schimbat complet această industrie. Astfel lămpile LED, aplicele LED sau spoturile LED sunt preferate în fața celor clasice deoarece au o eficiență energetică mult superioară.

Tipuri de corpuri de iluminat LED

O lustră led cu telecomandă este perfectă pentru a fi montată într-o cameră de zi deoarece pe lângă avantajele tehnologiei LED vine și cu anumite designuri unice.

Un proiector LED este folosit de cele mai multe ori în grădină deoarece are o putere de iluminare foarte mare. În același timp vedem din ce în ce mai des banda LED cu telecomandă folosită într-un foișor sau pe o terasă.

Un panou LED alături de o bandă LED RGB poate asigura o lumină corespunzătoare în orice cameră de zi. Cu toate acestea candelabrele LED chiar dacă au designuri mai clasice tot rămân în topul preferințele consumatorilor pentru iluminatul camerei de zi.

Corpuri de iluminat LED la reducere

Dacă sunteți în căutarea unei oglinzi cu LED sau a oricărui corp de iluminat LED pe site-ul nostru îl veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i