Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri colorate

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Becuri colorate - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Becurile colorate se potrivesc pentru corpurile de iluminat cum ar fi: lustre și lămpi. Foarte căutate sunt becurile colorate LED pentru lămpile de copii, deoarece copii iubesc culorile.

Becurile colorate led RGB completează perfect orice iluminat de Crăciun și creează momente plăcute de sărbătoare.

De asemenea recomandăm folosirea becurilor colorate led și în băi. Culorile preferate de clienți sunt albastru sau verde deoarece reușesc să creeze o atmosferă relaxantă în orice cameră. Cu un lampadar amplasat în baie și cu un bec colorat veți crea un spațiu plăcut pentru o baie relaxantă.

Soclurile standard E14 și E27 se încadrează și la iluminatul exterior și pentru lămpile de grădină așadar becurile colorate devin parte integrantă a petrecerilor de vară sau a zilelor onomastice. 

Un bec multicolor poate să schimbe complet atmosfera dintr-o cameră, având posibilitatea de a schimba culoare luminii în funcție de starea dumneavoastră de spirit din acel moment. Mai mult decât atât există și becuri colorate cu telecomandă care se pot controla de la distanță.

Există becuri cu lumini colorate care sunt utilizate în special în cluburi sau baruri pentru a crea acea atmosferă potrivită de distracție.

Cu un bec led multicolor cu telecomandă puteți ilumina chiar și spații mai mari deoarece aceste becuri au o lumină puternică reglabilă din telecomandă. 

Pentru exterior avem becuri colorate de exterior sau chiar becuri solare colorate care pot fi găsite la cele mai mici prețuri pe site-ul nostru.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i