Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Dezinfectare și lămpi germicide

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de lămpi germicide

Sunteți deja echipat cu măști și vă gândiți cum să vă protejați mai bine sănătatea? În acest caz va trebui să vă dezinfectanți și mâinile, fie cu un spray, fie cu un gel antibacterian. Un plus interesant și util pentru casa dumneavoastră poate fi și o lampă germicidă cu ozon, nu numai că arată frumos, dar vă va scăpa de bacterii, viruși și acarieni.

O lampă germicidă dezinfectantă cu senzor poate steriliza o suprafață de până la 60 de metri pătrați astfel încât poate fi instalată aproape în orice spațiu. Pe de altă parte lampa germicidă cu telecomandă poate fi pornită foarte ușor de la distanță și poate dezinfecta foarte rapid orice spațiu.

Lampa portabilă germicidă poate fi luată oriunde și este utilizată chiar și de persoanele care merg în campinguri. Aceste lămpi germicide se folosesc și în locuință și se pot muta rapid în orice cameră doriți.

Un dispozitiv foarte interesant care vă ajută la dezinfectarea măștilor este sterilizatorul UV pentru măști și obiecte mici. Acesta dezinfectează foarte rapid orice obiect mic aveți în casă.

Alegeți-vă lămpile germicide potrivite pentru locuința dumneavoastră

Dacă sunteți în căutare de șervețele umede antibacteriene sau de orice tip de lămpi germicide pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i