Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
Compara
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ofertă mare la corpuri de iluminat inteligente

Kategorie AKCE

Ofertă valabilă în perioada 30. 11. – 5. 12. 2021.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat inteligente de TOP – reduceri săptămânale de până la 70%.


Corpurile de iluminat LED inteligente creează o locuință inteligentă la care fiecare persoană entuziasmată de tehnologie visează. Locuințele inteligente pot fi realizate cu ajutorul unui dispozitiv mobil inteligent și becuri inteligente, benzi LED sau alte corpuri de iluminat inteligente selecte. Alegeți sursele de iluminat inteligente din gama noastră largă, descărcați gratuit o aplicație adecvată și bucurați-vă de avantajele tehnologiei moderne.


Dacă anterior credeați că locuințele inteligente și corpurile de iluminat inteligente erau doar produse ale unui viitor îndepărtat, acum lucrurile stau la polul opus. Nu doar că sursele de iluminat inteligente pentru locuință devin o realitate accesibilă, dar capătă popularitate la nivel mondial. O locuință inteligentă vă oferă oportunitatea de a control iluminatul inteligent nu doar din confortul fotoliului, dar și de la depărtare, de exemplu, în timpul unei călătorii.


Corpurile de iluminat inteligente oferă și alte beneficii. Puteți alege diferite fundaluri colorate, aspecte și intensități luminoase. Un alt avantaj este că puteți utiliza iluminatul inteligent nu numai în interior, dar și în exterior.


Dacă sunteți în căutare de corpuri de iluminat inteligente de TOP la prețuri imbatabile, actualizăm săptămânal această categorie pentru dumneavoastră.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i