Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Tuya SmartHome

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Tuya SmartHome - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat inteligente Tuya


Compania Tuya este un brand internațional care se preocupă de inovație în mai multe domenii inclusiv în cel al iluminatului. Corpurile de iluminat Tuya SmartHome sunt proiectate cu o atenție deosebită la mediul înconjurător dar sunt funcționale, proiectate pentru a ușura viața oamenilor.


Plafonierele LED Tuya au ele mai noi tehnologii din industrie inclusiv intensitate reglabilă sau lumină RGB. Acestea se utilizează cel mai eficient cu becuri LED Tuya, astfel încât să se reducă semnificativ consumul de curent electric. Pentru a face o casă inteligentă se pot folosi și anumiți senzori inteligenți Tuya în combinație cu prizele inteligente Tuya astfel încât să aveți un control de la distanță al aspectelor importante din locuință. Cu toate acestea pentru a crea un aspect modern al locuințe va trebui să utilizați și benzile LEDTuya.


Produse de iluminat Tuya la reducere


Pe site-ul nostru vă punem la dispoziție o gamă variată de produse Tuya inclusiv lustreTuya sau prelungitoare inteligente Tuya, toate la prețuri promoționale.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i