Autentificare
Levý banner
Pravý banner
MENIU
Compara
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Tuya SmartHome

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Tuya SmartHome - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Tuya SmartHome

Controlează-ți casa cu o singură aplicație, care trece automat la limba pe care o folosești în mod normal pe telefon. În această categorie veți găsi de la iluminat până la comenzi pentru jaluzele sau obloane. Fii stăpânul luminii în casa ta, cu produse care acceptă aplicația Tuya. Păstrați-vă casa sau terenul sub control. Utilizați senzori și camere inteligente care se pot conecta cu ușurință la rețeaua Wi-Fi și urmăriți ce se întâmplă în grădina dvs. O casă inteligentă vă va face viața mult mai ușoară. Verificați pe smartphone dacă ferestrele și ușile sunt închise sau setați temperatura cu un termostat inteligent pentru a avea o temperatură confortabilă acasă înainte de sosire.


Nu aveți nevoie de nimic special pentru a instala toate produsele. Toate produsele sunt concepute pentru o instalare rapidă și ușoară. Puteți conecta mai multe produse, care pot fi de la mai multe mărci diferite. 

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i