Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Becuri incandescente

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Becuri incandescente - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Becul incandescent este cea mai răspândită sursă de lumină. Acesta se mai folosește și acum în locuințe și reprezintă baza tuturor corpurilor de iluminat. Mulți utilizatori consideră faptul că lumina lui este mai plăcută decât cea a altor surse de lumină. Asta pentru că luminează în întregul spectru de culori.

Fie că vorbim de becurile incandescente e14 sau despre becurile incandescente de 100W acestea sunt becurile clasice care sunt folosite de zeci de ani. Becurile incandescente sunt ieftine dar au o durată de viață mai mică, dacă ne gândim să facem o comparație între becurile economice vs becurile incandescente.

Consumul becurilor incandescente este mai mare decât a celor economice și reciclarea becurilor incandescente se pare printr-un proces mai greoi.

Pe site-ul nostru găsiți mai multe informații utile despre becurile incandescente, împreună cu oferte speciale la toate lămpile cu incandescență.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i