Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pături de înfășat și saci de dormit

Vendor 6
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Un bebeluș pentru a dormi confortabil va avea nevoie de un înveliș pentru bebeluși din bumbac. Acesta este construit din muselină organică, asigurând o circulație adecvată a aerului pe timp de vară.

Saci de dormit pentru bebeluși

Utilizarea unui sac de dormit pentru bebeluși este recomandată și de medicii pediatri, deoarece acesta înfășoară adecvat un nou-născut. Un sac de dormit pentru bebeluși cu fermoar este apreciat de către mămici deoarece înfășoară întregul corp la celui mic oferind o etanșare perfectă.

Pe lângă acestea sacul de dormit pentru bebeluși cu muselină este adecvat pentru utilizare pe timp de vară deoarece îi oferă celui mic un confort de temperatură superior. Pe de altă parte sacul dormit pentru bebeluși 2 în 1 are avantajul de a fi folosit atât în pătuț cât și în leagăn. Acesta poate fi un înlocuitor adecvat pentru păturica pentru înfășat.

Învelitoare și saci de dormit pentru copii la reducere

Fie că sunteți în căutare de pături învelitoare pentru copii cu cocos sau de un marsupiu fașă din bumbac pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i